De KRIEBELCROSS, het jaarlijkse loopevenement voor kinderen in Klein Vorst wordt weer gelopen.
Deze 29e editie zal ook nu een happening worden waar jong en oud zich goed zullen voelen. We zijn er zeker van dat er weer heel wat volk op de been zal zijn. Deze mensen kunnen op en rond de terreinen van Excelsior Vorst genieten van sport, maar ook van een fris pintje, een ijsje, een hot-dog en spannende loopwedstrijden.
Ook dit jaar zal de Laakdalse atletiekvereniging en de rugbyclub weer een initiatie geven voor alle kinderen tijdens de kriebelcross.
Deze sportieve namiddag wordt gedragen door heel wat vrijwillige helpers. Zij zullen die dag ervoor zorgen dat, voor en achter de schermen, alles vlekkeloos verloopt. Wij danken ook graag de organisaties die deze sportdag mogelijk maken : de gemeentelijke Politie, voetbalclub Excelsior Vorst, de Laakdalse atletiekvereniging, de rugbyclub de ouderraad, de vele vrijwilligers en de mensen van de vrije basisschool Meerlaar. Tot slot spreken wij onze waardering uit voor alle handelaars, firma’s en andere mensen die ons initiatief financieel steunen.
Wij verwachten u allemaal op zaterdag 20 april op de terreinen van Excelsior Vorst !!!
Tot dan.

SCHOOLSPORTRAAD Vrije basisschool Meerlaar.